Idrett

Vi på Motus365 er et team bestående av fysioterapeuter, naprapater og coach. Hos oss kan du få hjelp med smerter enten det er akutt, langvarig eller om du trenger opptrening etter operasjon.

Vi tilbyr idrettsspesifikke og skadeforebyggende gruppetreninger. Vi holder også kurs og foredrag for klubbens medlemmer. De mest populære kursene våre er skadeforebygging, skadebehandling og idrettstaping.

Vi har bred kompetanse og erfaring innen idrettsskader både når det gjelder rehabilitering og forebygging av skader. Våre fysioterapeuter og naprapater samarbeider allerede med yngre landslag i håndball, Håndballforbundet Region Vest og Toppidrettslinjen på Tertnes, for å nevne noen.

Samarbeidsavtale med Motus365 gir klubbens medlemmer rabatt på første konsultasjon, foredrag og funksjonsanalyser, samt garantert time innen 2 virkedager.

Idrettsfysioterapi

Som idrettsutøver opplever man stadig skader som reduserer trenings og konkurranseevnen. Vi på Motus365 tilbyr deg akutt behandling av dine skader samt grundig oppfølging i forbindelse med opptreningen.

Vi har fysioterapeuter med videreutdannelse innen idrettsskader og samarbeider med idrettens helsesenter.

Image
Oppfølging av idrettslag

Ønsker deres idrettslag å knytte til seg en fast fysioterapeut som kan følge dere i trening og konkurranse? En avtale kan blant annet innebære at deres utøvere prioriteres for behandling hos oss hvis noe skulle skje.

Olympiatoppen

Vår fysioterapeut Torbjørn Lysne jobber også som teknikk- og motorikktrener i Olympiatoppen.

"Utøvere bør trene styrke for å bedre teknikken, og dermed arbeidsøkonomien" -Olympiatoppen.

"Utøvere som ikke klarer å stabilisere i buk- og rygg vil ofte ha en lite hensiktsmessig teknikk, og risikoen for belastningsskader øker" - Olympiatoppen.


Motus365 er en del av behandlernettverket til
Idrettens Helsesenter.

Image
Skadetelefonen

Hjelper deg med din idrettskadeforsikring

Skadefri

Basistrening og forebygging er viktig. 
Sjekk skadefri.no for tips og øvelser tilpasset din idrett.


Håndball

Vi på Motus365 samarbeider med Norges Håndballforbund Region Vest. 

Oppkjøring med Motus365
Skadefri med Motus365

Image

Melde skade

Har du lisens, er du også forsikret i Gjensidige. Håndballjentenes hovedsponsor, Gjensidige, håndterer håndballforsikringen for lisenspliktige spillere i Norges Håndballforbund.
Les mer her

Image