Behandlingsforsikring

Du kan benytte din behandlingsforsikring hos våre Naprapater og private Fysioterapeuter. Vi har avtale med de fleste forsikringselskap i Norge.

Image
Image
Image
https://www.storebrand.no/privat/pensjon/sparing-til-pensjon?esv_medium=SEM&esv_source=google&esv_campaign=77531867&gclid=EAIaIQobChMIsf2J2sL92AIV3smyCh3xEwutEAAYASAAEgILBvD_BwE&dclid=CNWxj9vC_dgCFY_VmgodWCUCQw
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 
 


" I vår bransje er det mange som sliter med belastningsskader, hører vi at noen har fått helseplager, anbefaler vi våre kollegaer å ta kontakt med Motus365. Vi har hatt kontakt med Motus365 i lang tid og har utelukkende gode erfaringer. Vi opplever at man får veldig rask hjelp, tett skreddersydd oppfølging og, viktigste av alt, gode resultater. "

HR avdelingen, IKEA Åsane

" Farstad Shipping hadde i 2008 ett urovekkende høyt antall ansatte med muskel- og skjelettplager på bater som seilte fra vår base på Mongstad. Dette er en noe avsidesliggende base med lite service-tilbud. Fysioterapeuter fra Motus365 var svært velvillige til å reise ut og tilby forebyggende råd, trening og behandling til ansatte på våre supplybåter som lå inne ved basen. Motus365 opprettet fort direkte kontakt med båtene, og vi har opplevd at dette tilbudet har fungert veldig bra tilpasset båtenes turnus og avvik fra denne. Våre mannskaper har sett frem til dette tilbudet, og mange har fått bedring i egen helse og har blir motivert til større grad av egentrening. Farstad Shipping har måttet endre på bestilling av tilbudet i perioder, knyttet til lavere aktivitet fra basen. Her har Motus365 vist stor fleksibilitet, og ytt service og tjenester etter vår bestilling. Vi håper å kunne fortsette dette gode samarbeidet, som har gitt våre ansatte et bedre velferdstilbud."

Liv Ingrid, Farstad shipping ASA

Idrettskadeforsikring

Vi er en del av behandlernettverket til Idrettens Helsesenter.

Image
Norges håndballforbund

Vi har samarbeider med Norges håndballforbund Region Vest. 

Har du lisens, er du også forsikret i Gjensidige. Håndballjentenes hovedsponsor, Gjensidige, håndterer håndballforsikringen for lisenspliktige spillere i Norges Håndballforbund.
Les mer her

Image
Book time til en av våre terapeuter