Samarbeidspartnere og referanser

Norges Håndballforbund Region Vest

Håndball+ Motus365=skadefri J

"Norges Håndballforbund Region Vest har over flere år samarbeidet godt med Motus365. Håndballsporten er en fartsfylt og krevende sport som betyr at utøverne må trene variert. For både å kunne følge opp dem som er uheldig å har blitt skadet samt å tilrettelegge for skadeforebyggende trening har Motus365 vært en veldig viktig bidragsyter for oss. Ved å samarbeide med alle de flinke medarbeiderne ved Motus365 som har god sportskompetanse, har vi kunnet tilby både klubber, spillere og trenere økt kompetanse om skadeforebyggende trening. I tillegg benytter mange av Regionens fremste utøvere Motus365 for gjenopptrening etter skade"

- Vi kan ut i fra vår erfaring anbefale Motus365 til alle være klubber og lag -

Trygve, seksjonsleder spill og trening NHF - Region Vest"Styrke, spenst og balanse kan redusere skaderisikoen og forbedrer utøvernes fysiske prestasjoner. Vi i NHF Region Vest samarbeider med Motus 365 for å stimulere unge håndballspillere til å trene variert og prestasjonsfremmende fra ung alder. Vi tror at dette kan gi resultater på lang sikt, slik at håndballspillere i Region Vest slipper å stå på sidelinjen i lengre perioder pga skader. Motus 365 er fleksibel og tilpasser seg våre ønsker, vi kan derfor tilby kurs ute hos våre klubber og trening i Motus365s egne lokaler. "


Dersom en spiller trenger et individuelt behandlingstilbud og oppfølgning anbefaler vi å bruke Motus365
Sissel, Spill og trening/Marked NHF- Region Vest


IKEA Åsane

"I vår bransje er det mange som sliter med belastningsskader og, hører vi at noen har fått helseplager, anbefaler vi våre kollegaer å ta kontakt med Motus 365. Vi har hatt kontakt med Motus 365 i lang tid og har utelukkende gode erfaringer. Vi opplever at man får veldig rask hjelp, tett skreddersydd oppfølging og, viktigste av alt, gode resultater. "

HR avdelingen, IKEA Åsane

Farstad Shipping

"Farstad Shipping hadde i 2008 ett urovekkende høyt antall ansatte med muskel- og skjelettplager på båter som seilte fra vår base på Mongstad. Dette er en noe avsidesliggende base med lite service-tilbud.
Fysioterapeuter fra Motus365 var svært velvillige til å reise ut og tilby forebyggende råd, trening og behandling til ansatte på våre supplybåter som lå inne ved basen. Motus365 opprettet fort direkte kontakt med båtene, og vi har opplevd at dette tilbudet har fungert veldig bra tilpasset båtenes turnus og avvik fra denne. Våre mannskaper har sett frem til dette tilbudet, og mange har fått bedring i egen helse og har blitt motivert til større grad av egentrening. Farstad Shipping har måttet endre på bestilling av tilbudet i perioder, knyttet til lavere aktivitet fra basen. Her har Motus365 vist stor fleksibilitet, og ytt service og tjenester etter vår bestilling. Vi håper å kunne fortsette dette gode samarbeidet, som har gitt våre ansatte ett bedre velferdstilbud"

Liv Ingrid, Farstad shipping ASA

Bergen Golfklubb

Bergen Golfklubb og Motus365 har i 2014 inngått en samarbeidsavtale om fysioterapi- og naprapatitjenester. Avtalen gir medlemmene i Bergen golfklubb:

20% rabatt på undersøkelse hos fysioterapeut eller naprapat.
Time innen tre virkedager
Gratis inngang på kurs eller foredrag arrangert av Motus365 for BGK.
25 % rabatt på golfanalyse av fysioterapeut
Prioritet på treningsgruppe

Ta kontakt om du eller din klubb ønsker et tettere samarbeid med oss