Finn ledig time i timeboken vår når det passer best for deg

For akutte timer til Ina,
ta direkte kontakt på telefon 930 15 798 eller e-post ina@motus365.no


For akutte timer til Maria,
ta direkte kontakt på telefon 463 13 295 eller e-post maria@motus365.no

Naprapati

Hva er Naprapati?
Naprapati betyr å korrigere årsak til smerte, og er en manuell behandling av smerter i bevegelsesapparatet. Yrket oppstod i 1907 da den amerikanske kiropraktoren Oakley Smith formulerte grunntesene for naprapatien. Siden den gang har yrket utviklet seg mye, blant annet på grunn av nyere forskning.

Innenfor naprapatiens behandlingssystem er manipulasjon, mobilisering, massasje, muskeltøy, artikulering og triggerpunktsbehandling hovedelementene. Disse metodene blir ofte benyttet i kombinasjon for å behandle muskel- og skjelettplager.

Når en pasient kommer til en naprapat for første gang, innledes besøket med en anamnese. For å finne årsaken til pasientens smerter er det viktig å foreta en gjennomgang av pasientens sykdomshistorie og livssituasjon. Deretter foretas en rekke kliniske tester for å finne årsaken til smerten. Naprapaten stadfester hvilke strukturer som er påvirket, og om det foreligger nevrologiske eller sirkulatoriske forstyrrelser. Testene avdekker også eventuelle alvorlige sykdomstilstander, der pasienten oppfordres til å kontakte lege.

Du kan få hjelp med stiv nakke, hodepine, svimmelhet, musarm, smerter i skuldre, akutte og langvarige ryggsmerter, kneskader, muskelstrekk og idrettskader av en naprapat.

Les gjerne mer på Norges Naprapatforbund sin hjemmeside:

Våre naprapater

Maria Grønn-Nielsen
Maria Grønn-Nielsen
Ina Barsnes
Ina Barsnes

Tilbakemelding fra kunder

Engasjert og kunnskapsrik
"Fikk raskt time. Følte jeg ble tatt på alvor og grundig, kunnskapsbasert og engasjert analyse førte til at vi lokaliserte problemet og kunne iverksette behandling som traff. Jeg ble kvitt plagen nokså raskt. Bra nettside og god respons på kontaktforsøk. Litt usentral lokalisering og litt dyrere enn noen av konkurrentene kanskje, men når man har en plage man må bli kvitt skaden er dette en bra Naprapat å velge."
-Trygve A.-


Trøblete hofte
"En akutt trøblete hofte truet med å spolere ferien min sist sommer. Legen min anbefalt Motus. Jeg kom raskt til hos Ina Barsnes. Jeg slet meg opp trappen, og etter to behandlinger svevde jeg ut igjen. Gikk turer på fjellet og i kupert kystlandskap hver dag i ferien. Har siden september vært med i en gruppe hvor vi trener kjernemuskulaturen, balanse, styrke og bevegelighet. Dette har svært god virkning for meg, ikke minst som motivasjon til å fortsette med fysisk aktivitet. Ina er dyktig, hun får mine beste anbefalinger."
-U.Wefring-


Dyktig i sitt fag
"Flink til å lytte.Rask og god behandlig.God bredde i sitt fagområde.Stødig naprapat som ein føler seg trygg å gå til.Kan anbefale Ina Barsnes"
-Kari S-


Trening på Motus
"God trening av muskler som vi vanligvis ikke trener på et treningsstudio. Veiledning og oppfølging av en fagperson. Tydelig og god veiledning. Veldig kjekt med balanseøving."
-Sigrunn T-


Unik behandling
"Jeg var lenge plaget med en vond skulder. Min fastlege anbefalte naprapat-behandling. Jeg kontaktet Ina og er under behandling nå. Den vonde skulderen er i ferd med å bli bra. Hun er dyktig og hun ser deg. Hun får min varmeste anbefaling."

-B.Wefring-


Kjempe dyktig
"Var sterkt plaget med hodepine pga stiv nakke. Gikk og fikk behandling hos Ina. Kjempe dyktig. Har no svært sjelden hodepine. Så jeg anbefaler å gå til henne:)"
-Linn Therese G.-

Prolaps
"Har brukt Ina Barsnes ved flere anledninger hvor jeg har hatt behov for både konsultasjon og manuell behandling. Senest i sommer da jeg fikk skiveutglidning i ryggen. Jeg gikk flere steder, men Ina var den eneste som faktisk kom med riktig diagnose og fikk meg til lege og MR. Etterpå har hun hjulpet meg med behandling og trening for å komme tilbake i normalt gjenge. Kan virkelig anbefale henne til andre."

- Arild Sverre Mathiesen-

Les flere tilbakemeldinger fra kunder herLurer du på hva en naprapat gjør?

Hør vår naprapat Ina Barsnes som morgengjest hos Nrk Hordaland

Naprapaten jobber for en funksjonell, sterk og bevegelig kropp som fungerer i hverdagen.

Støtt oss i Kampen for autorisasjon.

Norges Naprapatforbund jobber for autorisasjon av naprapater. Autoriasjon vil gi større valgfrihet og økt pasientsikkerhet ved muskel- og skjelettplager.Vis din støtte og signer på oppropet om autorisasjon av naprapater og osteopater i Norge.
Klikk på bildet for å signere oppropet.
I forbindelse med høstens Naprapatiens Uke ble vår naprapat, Ina Barsnes, invitert til Nrk Hordaland.

De var nysgjerrige på hva en naprapat gjør, og Ina Barsnes tok morgenkaffen sin sammen med de.

Klikk på bildet og hør klippet.