Idrett

Vi På Motus365 er et team bestående av fysioterapeuter, naprapater, bevegelsesviter og coach. Hos oss kan du få hjelp med smerter enten det er akutt, langvarig eller om du trenger opptrening etter operasjon. Vi tilbyr også idrettspesifikke og skadeforebyggende gruppetreninger. Vi holder også kurs og foredrag for klubbens medlemmer. De mest populære kursene våre er skadeforebygging, skadebehandling og idrettstaping.

Vi har bred kompetanse og erfaring innen idrettskader både når det gjelder rehabilitering og forebygging av skader. Våre fysioterapeuter og naprapat samarbeider allerede med juniorlandslaget i håndball, Tertnes Elite, Håndballforbundet Region Vest og toppidtrettslinjnen på Tertnes for å nevne noen.

Samarbeidsavtale med Motus365 gir klubbens medlemmer rabatt på første konsultasjon, foredrag og funksjonsanalyser, samt garantert time innen 2 virkedager.

Idrettsfysioterapi

Som idrettsutøver opplever man stadig skader som reduserer trenings og konkurranseevnen. Vi på Motus365 tilbyr deg akutt behandling av dine skader samt grundig oppfølging i forbindelse med opptreningen.

Oppfølging av idrettslag

Ønsker deres idrettslag å knytte til seg en fast fysioterapeut som kan følge dere i trening og konkurranse? En avtale kan blant annet innebære at deres utøvere prioriteres for behandling hos oss hvis noe skulle skje.
"Utøvere bør trene styrke for å bedre teknikken, og dermed arbeidsøkonomien" -Olympiatoppen.

"Utøvere som ikke klarer å stabilisere i buk- og rygg vil ofte ha en lite hensiktsmessig teknikk, og risikoen for belastningsskader øker" - Olympiatoppen.

LøpingMotus365 er en del av behandlernettverket til Idrettens Helsesenter