top of page
Fysioterapi

FYSIOTERAPI - NAPRAPATI - TRENING

Behandlingstilbud

Trening-300x300.png

Fysioterapeut
med refusjonsrett

Motus365 har fire fysioterapeuter med refusjonsrett. Vi er pålagt retningslinjer for prioritering av pasienter av Bergen Kommune.
Ta derfor kontakt og beskriv kort din problemstilling slik at vi kan gi deg riktig prioritering. Du trenger ikke henvisning fra legen din.

fysioterapi-1024x1024.png

Fysioterapeut
uten refusjonsrett

Vår private fysioterapeut kan tilby deg time raskt uansett problemstilling. Har du en helseforsikring vil du også kunne benytte den av denne. 

Naprapati-300x300.png

Naprapat

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager, både akutt, kronisk, forebyggende og rehabiliterende. Her kan du få time raskt!

Om klinikken


Motus365 er en moderne klinikk som består av fem fysioterapeuter og én naprapat. Vi har alle et mål om å hjelpe deg til å få en bedre hverdag. Klinikken er samlokalisert med treningssenteret Family Sports Club Åsane som våre pasienter vil kunne benytte seg av i sin rehabilitering. Dette gir oss optimale rammer for å kunne gi deg den beste oppfølgingen. Vi holder til i 2. etg og har gratis parkering i området utenfor treningssenteret. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med dine plager. 

Timesbestilling:
Time hos privat fysioterapeut og naprapat bookes enkelt gjennom vår online booking, e-post eller telefon. For å bestille time hos fysioterapeut med refusjonsrett kan du ringe oss på 55707036, sende en e-post til post@motus365.no eller benytte vårt kontaktskjema. Du kan også sende en e-post direkte til alle våre behandlere. 

Husk også å melde fra om du ikke kan komme til timen din! Timer som ikke er avbestilt 24 timer før avtalt tid belastes i sin helhet. 
Prisliste:
Ved behandling hos fysioterapeuter med refusjonsrett gjelder egne statlig regulerte takster. En fullstendig oversikt over priser kan ses her
Klikk her for å se prisene for behandling hos privat fysioterapeut og naprapat. 
Leg Injury

Åpningstider

Mandag 08:00 - 1530

Tirsdag 08:00 - 1530

Onsdag 08:00 - 1530

Torsdag 08:00 - 1900

Fredag 08:00 - 1500

Våre terapeuter

Kontakt oss

Takk for din henvendelse!

bottom of page